Η κουκουβάγια του Νικόλα..

by - Πέμπτη, Ιουνίου 11, 2015

in English soon
Την προηγούμενη εβδομάδα ένας φτερωτός επισκέπτης ήρθε στο σπίτι μας.. Ε ναι.. Για τον Νικόλα.. Για ποιον άλλο;; Και τώρα τελευταία (όχι δεν παραπονιέμαι..χεχε) τα πακέτα για το Νικόλα είναι τόσο συχνά που μόλις δει δέμα αρχίζει και χοροπηδάει και ζητωκραυγάζει και ξέρει ότι είναι γι' αυτόν.. 

Μόλις είδε λοιπόν το νέο του απόκτημα.. έστησε χορό στο σαλόνι και μετά το τοποθέτησε στο κρεββάτι του.. !!! Στην αρχή την ονόμασε "Νικόλα" αλλά μετά άλλαξε γνώμη και τώρα το φωνάζει "Ιωάννα η κουκουβάγια" γιατί οι κουκουβάγιες είναι όλες κορίτσια.. 

Εννοείται οτι μαζί με το Νικόλα.. τη λάτρεψε και η μαμά..χεχε...

Δεν θα σας πω το πόσο καλοφτιαγμένη είναι.. ούτε για το πόσο όμορφα είναι τα υφάσματα.. Αυτό φαίνεται ακόμα και στις φωτογραφίες...
Θα σας πω μόνο ότι είναι χειροποίητη και φτιαγμένη με πολύ αγάπη... Γιατί πραγματικά ότι φτιάχνει η Αθηνά στο Craftaholic το κάνει με πολύ αγάπη..
Την Αθηνά ..δεν την ξέρω προσωπικά και δεν με ξέρει.. Δεν έχουμε συναντηθεί ποτέ και δεν έχουμε μιλήσει ούτε καν στο τηλέφωνο.. Όμως τη θαυμάζω απεριόριστα που κατάφερε στα 24 της χρόνια να κάνει αυτό που αγαπάει.. επάγγελμα.. Και κυρίως που προσπαθεί και καταφέρνει να εξελίσσεται.. σαν επαγγελματίας.. σαν blogger... σαν άνθρωπος.. Κι επειδή ακριβώς αγαπάει αυτό που κάνει.. όλα μα όλα αυτά που φτιάχνει έχουν πάνω την αγάπη της.. 
Κι αυτό φαίνεται.. 
Αν λοιπόν θέλετε κι εσείς να αποκτήσετε κάτι  χειροποίητο, μοναδικό και φτιαγμένο με πολύ αγάπη και μεράκι.. μπορείτε να ζητήσετε από την Αθηνά να σας το φτιάξει...

Θα τη βρείτε στο e-shop της, στη σελίδα της στο facebook και στο προσωπικό της blog.  
Ναι !!! Η παραπάνω ανάρτηση είναι και διαφημιστική... Δεν πληρώθηκα γι' αυτήν και είναι  η προσωπική μου άποψη για ένα δώρο. Πιστεύω οτι πράγματα που μας αρέσουν, είναι ωραία να τα μοιράζεσαι και να τα προτείνεις και σε άλλους.. Όπως επίσης και ανθρώπους με ιδέες, ταλέντο, δημιουργικότητα και άψογο επαγγελματισμό πρέπει να τους συστήνεις,να τους διαφημίζεις και να τους προτιμάς.. Τόσο απλά..
post signature

You May Also Like

11 σχόλια

  1. Ότι έχουμε από την Αθηνά είναι άψογο! Μπράβο της! Πολύ όμορφη η κουκουβάγια σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πόσο μ'αρέσουν οι κουκουβάγιες της Αθηνάς! Με γεια σας Ελπίδα μου, είναι πολύ όμορφη και παιχνιδιάρικη! Καλημέρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αχ αυτές οι κουκουβάγιες!! Έχουν κλέψει καρδιές!! Η δική σας απλά υπέροχη! Φιλιά Ελπιδάκι μου <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πανέμορφη σαν τον παραλήπτη.Μπράβο στην Αθηνά.Φιλιά πολλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ όμορφη!Κι εγώ τη θαυμάζω πολύ την Αθηνά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καλε τι ομορφη που ειναι η Ιωαννανικολενια του Νικολα μας ευχομαι να την ευχαριστηθει πολυ πολυ φιλια πολλα και στους δυο !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλέ τι όμορφο όνομα διάλεξε το παιδί για την κουκουβάγια του... Αγαπώ Νικόλα, αγαπώ τα πυτζαμάκια και φυσικά αγαπώ τις κουκουβάγιες Craftaholic!!!! <3 <3 <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η Αθηνά είναι εξαιρετική επαγγελματίας! Πολύ ταλαντούχα και αξιέπαινη για ότι κάνει! Αγαπάω Craftaholic! Όσο για το Νικόλα πραγματικά φαίνεται να χαίρεται την παρέα της κουκουβάγιας του! Πολλά φιλιά
    Νίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είναι τόσο ωραία η κουκουβάγια σας !! Τέλεια!! Να την χαίρεστε! Και εμείς αγάπαμε craftaholic!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πολύ ωραίες φωτογραφίες έβγαλες! Κι η κουκουβάγια σας τέλεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΕΙ

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΕΙ
η καινούρια μας ομάδα για το παιδί και τις κατασκευές

Σελίδες

cookies

ANALYTICS