Το πιο σοκολατένιο κέικ EVER...

11:21:00 μ.μ. 70 Comments A+ a-

in English soon
 
Αυτό το σοκολατένιο (απίστευτα σοκολατένιο όμως) κέικ/ παντεσπάνι/ τούρτα... (πες το όπως το θες) το είχε πάρει το μάτι μου σε διάφορα ξένα food blogs αλλά δεν έτυχε να το δοκιμάσω... Το δοκίμασε όμως η Τζωρτζίνα και το πρότεινε στο Τουρτorial και σκέφτηκα να το δοκιμάσω κι εγώ... Και δεν με απογοήτευσε.. 
Απίστευτα σοκολατένιο (απίστευτα όμως...το ξαναλέω !!!), ζουμερό και υγρό... Γλυκό όσο πρέπει, ζουμερό όσο πρέπει (χωρίς να χρειάζεται παραπάνω σιρόπιασμα), σφιχτό όσο πρέπει...
Το έκανα πολλές -μα πάρα πολλές φορές - και πέτυχε σε όλες... Οπότε το μοιράζομαι.. (Η δική μου παρουσίαση είναι σε κούπες γιατί έχω τις ειδικές μεζούρες και με βολεύει περισσότερο. Αν προτιμάτε τα γραμμάρια ρίξτε μια ματιά στο Τουρτorial για αναλυτικές οδηγίες και φωτογραφίες.)  

Το πιο σοκολατένιο κέικ EVER !!!
αρχική συνταγή εδώ(κλικ)  


Υλικά: 
  • 1 κούπα (250ml η κούπα) και 3/4 της κούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 2 κούπες ζάχαρη
  • 3/4 της κούπας κακάο
  • 2 κουταλιές του γλυκού σόδα φαγητού
  • 1 κουταλιά του γλυκού baking powder
  • 1 κουταλιά του γλυκού αλάτι
  • 1 κούπα ξινόγαλα (ή γάλα με μια κουταλιά της σούπας στυμμένο λεμόνι)
  • 1/2 κούπα σπορέλαιο
  • 2 μεγάλα αυγά 
  • 2 κουταλιές του γλυκού υγρή βανίλια
  • 1 κούπα φρέσκος ζεστός καφές (εγώ βάζω συνήθως γαλλικό καφέ με άρωμα βανίλια-στις τούρτες του Νικόλα έβαλα απλά 1 κούπα ζεστό νερό)
Πως το κάνουμε:
  • Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς στις αντιστάσεις (πάνω κάτω δηλαδή...)
  • Κοσκινίζουμε όλα τα στερεά υλικά σε ένα μπολ και τα ανακατεύουμε
  • Χτυπάμε όλα τα υγρά (εκτός του καφέ ή του ζεστού νερού) σε άλλο μπολ.
  • Σιγά σιγά προσθέτουμε το υγρό μείγμα στο στερεό (στο μίξερ ή μπορούμε να το ανακατέψουμε με μίξερ χειρός-εγώ το έχω κάνει και με αυγογδάρτη μόνο - είναι πανεύκολο)
  • Στο τέλος αφού ανακατευτούν καλά ρίχνουμε μέσα και τον ζεστό καφέ (ή το ζεστό νερό) και ανακατεύουμε. Γίνεται όλο εντελώς υγρό... Ναι ναι, έτσι είναι το φυσιολογικό!! 
  • Ρίχνουμε το υγρό μείγμα σε βουτυρωμένη και αλευρωμένη φόρμα. Η δική μου φόρμα είναι 26εκ.(και στρώνω τον πάτο και με λαδόκολλα). Το καλύτερο είναι να χωρίσουμε τη δόση σε 2 ταψάκια για να ψηθεί καλύτερα. (εγώ την έχω χωρίσει και στα 4. Ένα ταψάκι για κάθε παντεσπάνι.. Είναι πιο μπελαλίδικο αλλά αξίζει τον κόπο) 
  • Ψήνουμε το κέικ 35-40 λεπτά (ή μέχρι να βγει καθαρό το μαχαίρι στο κέντρο.)
  • Το αφήνουμε να κρυώσει μισή ώρα μέσα στη φόρμα και μετά το βγάζουμε να κρυώσει εντελώς.
  • Το κέικ/ παντεσπάνι/ βάση τούρτας μας, είναι έτοιμο για χρήση. (Για κάθε τούρτα εγώ έκανα διπλή δόση- άρα 4 παντεσπάνια - 2 κέικ κομμένα στη μέση..)

Αυτό το παντεσπάνι έκανα για την τούρτα που φάγαμε τα Χριστούγεννα..


Αυτό το παντεσπάνι έκανα φέτος για την τούρτα των γενεθλίων μου..



Με την αγαπημένη μου κρέμα τυριού για γέμιση και επικάλυψη:  
Υλικά:
  • 1 πακέτο Morfat Cornet (με 2 φακελάκια)
  • 400 ml. γάλα (για το Morfat)
  • 400 γρ. τυρί κρέμα

Πως το κάνουμε: 
  • Φτιάχνουμε τη σαντιγί και προσθέτουμε το τυρί κρέμα
  • Χτυπάμε καλά να αφρατέψει και να σφίξει.

και με φρούτα του δάσους... για χρώμα και γεύση..
Αυτό χρησιμοποίησα και στις τούρτες του Νικόλα φέτος με μεγάλη επιτυχία... αλλά με διαφορετική γέμιση.. Στην πρώτη.. έβαλα 2 δόσεις σοκολατένιο κέικ..


Την γνωστή και αγαπημένη κρέμα τυρί για την επικάλυψη και για γέμιση αλλά έβαλα μέσα και 3 σακουλάκια χοντροσπασμένα Maltisers... (ιδέα της Ερμιόνης) και τη στόλισα με χαρούμενα ζαχαρωτά..


Στη δεύτερη έκανα μεν δυο δόσεις κέικ αλλά έκοψα και χρησιμοποίησα μόνο τρεις στρώσεις. 

Η γέμιση ήταν μεν κρέμα τυριού αλλά σοκολατένια και με έξτρα έκπληξη... Και την στόλισα με ζαχαρόπαστα...


Υλικά για σοκολατένια κρέμα τυριού:
  • 1 πακέτο Morfat Cornet  (με 2 φακελάκια)
  • 400 ml. γάλα (για το Morfat)
  • 400 γρ. τυρί κρέμα
  • 4 κουταλιές της σούπας κακάο κοσκινισμένο
  • 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη άχνη
  • 1 πακέτο μπισκότα Oreo (ή τύπου Oreo) χοντροσπασμένα (η έξτρα έκπληξη)
Πως το κάνουμε: 
  • Φτιάχνουμε τη σαντιγί και προσθέτουμε το τυρί κρέμα
  • Χτυπάμε καλά να αφρατέψει και να σφίξει. 
  • Προσθέτουμε το κακάο και την άχνη και ανακατεύουμε  απαλά για να ενωθούν. 
  • Στο τέλος ρίχνουμε τα μπισκότα.

Και κάτι ακόμα: 
  • Καλό είναι να κάνουμε και το κέικ/ παντεσπάνι αλλά και την κρέμα/ γέμιση από την προηγούμενη ημέρα και να τα βάλουμε στο ψυγείο για να είναι κρύα.Έτσι οι μεν στρώσεις κόβονται καλύτερα αλλά και η κρέμα απλώνεται καλύτερα. 
  • Το κέικ μπορούμε να το διατηρήσουμε στο ψυγείο για μερικές μέρες αλλά και στην κατάψυξη. 


Εγώ είχα στην κατάψυξη την 4η στρώση από την τούρτα του Νικόλα -που δεν χρησιμοποίησα τελικά...Την έβγαλα να ξεπαγώσει χτες και την έλουσα με ganache σοκολάτα γάλακτος (δηλαδή 200 ml κρέμα γάλακτος και 200 γρ. πασχαλινό κουνελάκι γάλακτος..χεχεχε.. Είπα να ανακυκλώσω δημιουργικά...χεχεχε) 


Ένα θα πώ και μόνο !!! 
Αυτο το κέικ σοκολάτας.. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ !!! 
Το καλύτερο κέικ σοκολάτας EVER !!! 

καλό Σαββατοκύριακο!!!

post signature

70 σχόλια

Write σχόλια
16 Μαΐου 2014 - 11:33 μ.μ. delete

τι μας κάνεις νυχτιάτικο!!!!!!!!!!!!!!!!! Κρέμα τυριού εεε???? Μμμμμμ νομίζω θα μου αρέσει τρελά!!! θα την κάνω σίγουρα!!
καλό βράδυ!!

Reply
avatar
maria k
AUTHOR
17 Μαΐου 2014 - 8:45 π.μ. delete

Κόλαση!!!!!! Είμαι και γλυκατζού.....!!!!!! Είμαι σίγουρη Ελπίδα μου ότι είναι το καλύτερο κεικ ever..οι φωτό μιλάνε από μόνες τους.....αφού έχει την υπογραφή της Τζωρτζίνας και την δική σου τώρα.....!!!!! φιλάκια πολλά και γλυκά!!!

Reply
avatar
17 Μαΐου 2014 - 2:16 μ.μ. delete

Τι απίστευτες φωτογραφίες!!!!!!!!Θα μείνω στις φωτό και δεν θα επεκταθώ,ούυυυυυυτε θα δοκιμάσω!!!!!Θα παλέψω και θα αντισταθώ...!!!!!!!

Χίλια Μπράβο!!!!

Reply
avatar
Ελπίδα
AUTHOR
17 Μαΐου 2014 - 3:13 μ.μ. delete

μην αντιστέκεσαι...μην αντιστέκεσαι...χαχαχα!!! Είναι πραγματικά τελειο Γεωργια μου!! φιλιά

Reply
avatar
Ελπίδα
AUTHOR
17 Μαΐου 2014 - 3:14 μ.μ. delete

είναι είναι Μαρία μου!! Σοκόλαση!!! πολλά φιλιά

Reply
avatar
Ελπίδα
AUTHOR
17 Μαΐου 2014 - 3:14 μ.μ. delete

είναι η αγαπημένη μας Κωνσταντίνα μου!!! να τη δοκιμάσεις!!!

Reply
avatar
Craftland gr
AUTHOR
17 Μαΐου 2014 - 3:21 μ.μ. delete

Εντεξει...αυτη δεν ηταν αναρτηση....Την σημειωσα την συνταγη να την δοκιμασω εννοειται!!!!!!!

Reply
avatar
Ελπίδα
AUTHOR
17 Μαΐου 2014 - 3:36 μ.μ. delete

χαχαχα.. θα σου αρέσει πολύ!!! φιλιά

Reply
avatar
Mary Georgali
AUTHOR
17 Μαΐου 2014 - 4:07 μ.μ. delete

Μου τρέχουν τα σάλια!!! Τέλειες οι τουρτίτσες και οι συνταγές! Φιλιά!

Reply
avatar
Σοφία
AUTHOR
17 Μαΐου 2014 - 4:11 μ.μ. delete

Κραταω τη συνταγη γιατι εχουμε γενεθλια συντομα!!!Ευχαριστουμε Ελπιδα (σλρουπ!!!).

Reply
avatar
Ariadni St.
AUTHOR
17 Μαΐου 2014 - 5:44 μ.μ. delete

Είναι σούπερ και δεν ειμαι και γλυκατζου!
Αχ αχ

Reply
avatar
Ελπίδα
AUTHOR
17 Μαΐου 2014 - 6:11 μ.μ. delete

ευχαριστώ Μαρία μου!!!

Reply
avatar
Ελπίδα
AUTHOR
17 Μαΐου 2014 - 6:12 μ.μ. delete

Ναι Σοφάκι!!! Αυτή η συνταγή είναι εγγύηση!!! φιλιά

Reply
avatar
Ελπίδα
AUTHOR
17 Μαΐου 2014 - 6:13 μ.μ. delete

Με αυτό το κέικ γίνεσαι..θες δε θες... χαχαχα... φιλιά Αριάδνη μου...

Reply
avatar
Ειρήνη
AUTHOR
17 Μαΐου 2014 - 6:14 μ.μ. delete

Την τσάκιζα όπως είναι, δίχως να μοιραστώ ούτε μια κουταλίτσα!!!! Αχ τι με κάνεις Ελπιδάκι :))) Πολλά φιλιά!

Reply
avatar
Ελπίδα
AUTHOR
17 Μαΐου 2014 - 10:46 μ.μ. delete

χαχα... μη δίνεις σε κανέναν Ειρηνάκι..χεχε. Ε καλά δώσε στο παιδί λίγο!! φιλιά

Reply
avatar
Χρύσα
AUTHOR
17 Μαΐου 2014 - 11:04 μ.μ. delete

Ε, εντάξει, αφού επιμένεις τόόόσο, πρέπει να το δοκιμάσω! Όλες οι εκδοχές σου υπέροχες!
Φιλάκια Ελπίδα!

Reply
avatar
17 Μαΐου 2014 - 11:19 μ.μ. delete

Hρθα μπηκα και φευγω.................. Δεν θα υποκυψω λεμε. Κανω διαιτα.

Reply
avatar
17 Μαΐου 2014 - 11:33 μ.μ. delete

Η μία τούρτα καλύτερη από την άλλη!

Reply
avatar
Ελπίδα
AUTHOR
17 Μαΐου 2014 - 11:59 μ.μ. delete

πρεπει πρεπει.. και περιμένω εντυπώσεις!!! πολλά φιλιά

Reply
avatar
Ελπίδα
AUTHOR
18 Μαΐου 2014 - 12:00 π.μ. delete

καλά καλαααααααααα.. κι εγώ απο Δευτέρα... Ενα τελευταίο κομμάτι όμως θα το φάω..χεχεχε φιλιά Μαράκι

Reply
avatar
Ελπίδα
AUTHOR
18 Μαΐου 2014 - 12:00 π.μ. delete

ευχαριστώ Ελένη μου..χεχε κάνω προοδους.. φιλιά

Reply
avatar
18 Μαΐου 2014 - 6:16 μ.μ. delete

Όμορφη συνταγή
Φιλάκια ...

Reply
avatar
18 Μαΐου 2014 - 7:33 μ.μ. delete

Σε προκαλούν όλες να τις δοκιμάσεις!! Μπράβο Ελπίδα!
Καλή Κυριακή.

Reply
avatar
Ελπίδα
AUTHOR
18 Μαΐου 2014 - 9:53 μ.μ. delete

ευχαριστώ Ειρήνη μου!! :)

Reply
avatar
19 Μαΐου 2014 - 12:27 π.μ. delete

Πραγματικά φαίνεται από τις φωτογραφίες πόσο ζουμερό είναι το κέικ Ελπιδάκι!
Το ξινόγαλα σε συνδυασμό με τον καφέ κάνουν πραγματικά θαύματα στην υφή αλλά και τη γεύση!
Φιλιά

Reply
avatar
Ελπίδα
AUTHOR
19 Μαΐου 2014 - 9:42 μ.μ. delete

ναι βρε Ερμιόνη μου!! Όντως κάνει θαύματα!! πολλά φιλιά

Reply
avatar
26 Μαΐου 2014 - 9:46 π.μ. delete

Δεν λέω ψέματα. Μου τρέχουνε τα σάλια!

Reply
avatar
26 Μαΐου 2014 - 10:03 π.μ. delete

Ένα έχω να πω, πέραν από τις συνταγές που φαίνονται λαχταριστές οι φωτογραφίες είναι όλα τα λεφτά!!!!
ζηλεύω!!!!

Reply
avatar
martha
AUTHOR
26 Μαΐου 2014 - 12:55 μ.μ. delete

Η Ευαγγελία από πάνω, είπε αυτό ακριβώς που ήθελα να πώ κι εγώ!
Δεν είναι μόνο οι συνταγές σου! Είναι και η παρουσίαση σου!

Reply
avatar
martha
AUTHOR
26 Μαΐου 2014 - 12:57 μ.μ. delete

Και με τόση σοκολάτα ξεμυαλίστικα και ξέχασα να σου πώ ότι έρχομαι από το πάρτυ της Ελεάννας!

Reply
avatar
26 Μαΐου 2014 - 1:13 μ.μ. delete

Ax ..και εμείς μια αδυναμία στην σοκολάτα την έχουμε!!
Λιγουρευτές οι τούρτες σου...
Τέλειες οι φωτογραφίες σου..
..μας 'άνοιξες την όρεξη..

Reply
avatar
eleanna Diary
AUTHOR
26 Μαΐου 2014 - 2:21 μ.μ. delete

Μία ανάρτηση κόλαση!!!

Reply
avatar
26 Μαΐου 2014 - 3:40 μ.μ. delete

Μου αρέσει πολύ η κρέμα τυριού στα γλυκά και εννοείται η σοκολάτα...τι μας κάνεις μεσημεριάτικα...

Reply
avatar
Dora Petridou
AUTHOR
26 Μαΐου 2014 - 3:43 μ.μ. delete

Δείχνει υπέροχο, μάλιστα αυτή την ανάρτηση την είχα βάλει στις αγαπημένες μου από την ημέρα που την ανέβασες...σε ευχαριστούμε Ελπίδα που την μοιράστηκες μαζί μας!!
Φιλιά

Reply
avatar
26 Μαΐου 2014 - 4:28 μ.μ. delete

Μας άνοιξες την όρεξη!!!!!!!!!!!!!!!! Φαίνονται τέλειααα!!! :P
Φιλάκια!!

Reply
avatar
26 Μαΐου 2014 - 6:16 μ.μ. delete

Πάνω στην ώρα! Υπέροχες τούρτες οπότε μάλλον θα δυσκολευτώ λίγο να αποφασίσω ποια απ'όλες να φτιάξω καθώς πλησιάζουν τα γενέθλια του συζύγου.
(από το πάρτυ της Δευτέρας :))

Reply
avatar
26 Μαΐου 2014 - 7:00 μ.μ. delete

αχ... τι τουρτες ειναι αυτες.... :)))))


απο το παρτι της http://eleannasdeardiary.blogspot.gr ερχομαι..

Reply
avatar
Ελπίδα
AUTHOR
26 Μαΐου 2014 - 10:15 μ.μ. delete

ευχαριστώ Ευαγγελία μου!!

Reply
avatar
Ελπίδα
AUTHOR
26 Μαΐου 2014 - 10:16 μ.μ. delete

ευχαριστώ βρε Μαρθούλα:)

Reply
avatar
Ελπίδα
AUTHOR
26 Μαΐου 2014 - 10:16 μ.μ. delete

χεχεχε σοκόλαση!!

Reply
avatar
Ελπίδα
AUTHOR
26 Μαΐου 2014 - 10:16 μ.μ. delete

ω ναι!! αχτυπητος συνδυασμός!!

Reply
avatar
Ελπίδα
AUTHOR
26 Μαΐου 2014 - 10:17 μ.μ. delete

ω ναι!! αχτυπητος συνδυασμός!!!

Reply
avatar
Ελπίδα
AUTHOR
26 Μαΐου 2014 - 10:17 μ.μ. delete

ευχαριστώ Δώρα μου!! :)

Reply
avatar
Ελπίδα
AUTHOR
26 Μαΐου 2014 - 10:17 μ.μ. delete

ευχαριστώ Νίκη μου!! :)

Reply
avatar
Ελπίδα
AUTHOR
26 Μαΐου 2014 - 10:18 μ.μ. delete

οτι και να φτιάξεις ελπίζω να σας αρέσει!! και χρόνια πολλά στον σύζυγο!!!

Reply
avatar
Ελπίδα
AUTHOR
26 Μαΐου 2014 - 10:19 μ.μ. delete

κόλαση κόλαση!!! Ας μην τις σκέφτομαι και είμαι και σε δίαιτα...ααααααχχχχ !!

Reply
avatar
13 Σεπτεμβρίου 2014 - 11:49 π.μ. delete

Φαινεται πολυ λαχταριστο αλλα και ευκολο,οποτε σιγουρα θα το δοκιμασω!

Reply
avatar
Ελπίδα
AUTHOR
13 Σεπτεμβρίου 2014 - 6:10 μ.μ. delete

ειναι ειναι!! να το δοκιμασεις κι ελπίζω να σας αρεσει!!

Reply
avatar
M Koutsom
AUTHOR
13 Σεπτεμβρίου 2014 - 6:31 μ.μ. delete

Να πω ότι μου έτρεξαν τα σάλια....? Ε ναι θα το πω βρε Ελπιδάκι μου! Φαίνεται εκπληκτικό! Και αναρωτιώμουν που να κοιτάξω για τούρτα γενεθλίων για το πάρτι του Γιωργάκου σε 1 μήνα??? Τώρα ξέρω, ευχαριστώ πολύ! φιλάκια

Υ.Σ.: Ευτυχώς που θα πάμε σε πάρτι γενεθλίων σε λίγη ώρα για να ικανοποιήσω τη λιγούρα που μου δημιούργησες!

Reply
avatar
13 Σεπτεμβρίου 2014 - 11:47 μ.μ. delete

Πωπω Ελπιδάκι θέλω να σπάσω τη δίαιτα τώρα!!! Πουλάκι μου είναι νόστιμα όλα και δεν μου αρκεί που το ξέρω! Οι φωτογραφίες σου είναι τόσο λαχταριστές! Μπράβο σου φιλενάδα! Φυσικά θα μοιραστώ την ανάρτησή σου στο Τουρtorial ένα από τα επόμενα πρωινά! Φιλιά πολλά πολλά!

Reply
avatar
Ελπίδα
AUTHOR
14 Σεπτεμβρίου 2014 - 5:33 μ.μ. delete

Μαρια μου!! Αυτο το σοκολατενιο κεικ/παντεσπάνι.. είναι τελειο και πετυχημενο κάθε φορα!! Ελπίζω να το κάνεις και να σας αρεσει!! Εγω δεν το αλλάζω με τιποτα!! φιλια

Reply
avatar
Ελπίδα
AUTHOR
14 Σεπτεμβρίου 2014 - 5:34 μ.μ. delete

ευχαριστω Τζωρτζινάκι!!! Μου αρεσει που δοκιμαζεις συνταγες και τις προτεινεις.. Σου έχω εμπιστοσύνη!! Ειναι πράγματι καταπλητικο!! πολλα πολλα φιλια

Reply
avatar
giota pamicha
AUTHOR
9 Ιανουαρίου 2015 - 12:08 π.μ. delete

τι κολαση βραδιατικααααααααααα!

Reply
avatar
1 Ιουλίου 2015 - 1:09 μ.μ. delete

Να ρωτήσω κατι? την διπλη δόση την ψήνεις σε μια φουρνια ή ψήνεις την κάθε δόση ξεχωριστά?ευχαριστώ!!!!!

Reply
avatar
3 Ιουλίου 2015 - 2:00 μ.μ. delete

Ευα μου.. επειδη εχω κανει πολλες δοκιμες.. χωριζω τη δοση στα παντεσπάνια που εχω να κανω (2-4) και τα ψηνω χωρια το καθε παντεσπάνι. Συνηθως την καθε δοση τη χωριζω σε δυο ταψια και τα κοβω στα δυο αφου ψηθουν. Φετος, στην τούρτα του Νικολα επειδη ηθελα να μην ρισκαρω.. χωρισα τη δοση στα 4 και παλι τα έψησα χωρια το καθενα. Αν βάλω ολη τη δοση στο ιδιο ταψι αργει πολυ να ψηθει και εχω παρατηρησει οτι στη μεση δεν ψηνεται οσο θα επρεπε.

Reply
avatar
Ανώνυμος
AUTHOR
10 Νοεμβρίου 2015 - 10:28 μ.μ. delete

Φαίνεται πολυ ωραίο κ ειναι ότι πρεπει για την τουρτα τις ανιψιάς μου!!! Αντί για το εκχύλισμα βανίλια μπορώ να βάλω τις βανίλιες σε σκόνη; Βασω

Reply
avatar
11 Νοεμβρίου 2015 - 8:51 π.μ. delete

και βεβαια Βασω μου!! δεν υπαρχει προβλημα.. 2 βανιλιες ίσως... θα ειναι καλα.. Καλη επιτυχια!!

Reply
avatar
Ανώνυμος
AUTHOR
11 Νοεμβρίου 2015 - 11:56 π.μ. delete

Ευχαριστω πολυ κ για την άμεση απάντηση!! Θα το δοκιμάσω αυριο κιόλας!!

Reply
avatar
Ανώνυμος
AUTHOR
12 Νοεμβρίου 2015 - 12:13 μ.μ. delete

Μμμμμ τέλεια φαίνονται!! Όταν λες morfat creamy με δυο φακελάκια ποιο εννοείς?? Το morfat που γνωρίζω ειναι το γνωστό στο τενεκεδάκι που κανεις σαντυγη... Δημητρα

Reply
avatar
13 Νοεμβρίου 2015 - 12:18 π.μ. delete

ουπς.. εννοω το morfat cornet .. Αλλα μπορεις να χρησιμοποιήσεις και το creamy στο τενεκεδακι.. Απλα θα προσθεσεις ζαχαρη αχνη. Θα το διορθωσω!! ευχαριστω!!!

Reply
avatar
13 Νοεμβρίου 2015 - 12:19 π.μ. delete

δεν κανει τιποτα!! καλη επιτυχια!!

Reply
avatar
Ανώνυμος
AUTHOR
13 Νοεμβρίου 2015 - 12:41 μ.μ. delete

Ωραία!!! Ευχαριστω πολυ!!! Τόσες που ειναι οι διάφορες κρέμες ειναι εύκολο να μπερδευτείς!!!! Να σαι καλά!! Χθες έκανα το κεικ που ήταν τέλειο κ την κρέμα θα την κανω τωρα..

Reply
avatar
Σιμωτά Κωνσταντίνα
AUTHOR
26 Νοεμβρίου 2015 - 2:06 π.μ. delete

Έχω φτιάξει αυτό το κέικ 2 φορές.Σε τούρτες,στα πρώτα γεννέθλια γεννέθλια της μικρής μου και στα γεννέθλια του άντρα μου,υπέροχη συνταγή!Έκανε θραύση!!!Ζουμερό,αφράτο,με την απαραίτητη υγρασία που του χρειάζεται!Συγχαρητήρια και παλι! ;)

Reply
avatar
28 Νοεμβρίου 2015 - 1:19 μ.μ. delete

ευχαριστω πολυ!! χαιρομαι που σας αρεσε!!

Reply
avatar
28 Νοεμβρίου 2015 - 1:19 μ.μ. delete

καλη επιτυχια!! ειμαι σιγουρη οτι θα σας αρεσει!!

Reply
avatar
23 Μαΐου 2016 - 1:52 μ.μ. delete

Έχω εντυπωσιαστεί από το πόσο απλές φαίνονται οι συνταγές και πόσο λαχταριστές οι φωτογραφίες! Θα τις δοκιμάσω σίγουρα το καλοκαίρι που έχουμε πολλά γενέθλια!

Reply
avatar