Μια βάφτιση και μια παρέλαση...

by - Τρίτη, Οκτωβρίου 29, 2013

in English soon

Τέτοιες μέρες γιορτής... με τέτοιο καλό καιρό.. το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι ..βόλτες βόλτες και βόλτες..
Παιδική χαρά...έκθεση βιβλίου... βόλτα στο κέντρο... παρέλαση...παιδότοπο... Βόλτες να γεμίσουμε εικόνες και θετική ενέργεια..

Την Κυριακή το πρωί εκτελούσα χρέη φωτογράφου..σε μια από τις πιο -πραγματικά - όμορφες βαφτίσεις που έχω δει.. Υπέροχα χειροποίητη και προσεγμένη μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια..



Η επιμέλεια της βάφτισης είναι από την Αγάπη (πρώτη φορά τη γνώρισα αλλά πραγματικά υπέροχη η δουλειά της) και τα φοβερά cupcakes είναι της φίλης μου της Βάσως από το Vanilia stories


Ο Αναστάσιος -Αναστάσης- Τάσος είναι ένας κούκλος.  
(Βανούλα ευχαριστώ που μου έκανες την τιμή να είμαι η φωτογράφος σας. Να σας ζήσει και να τον χαίρεστε! Να είναι φωτισμένος και γερός !! )

Το απόγευμα της Κυριακής πήγαμε με τη Βάσω και το Γιάννη στην Έκθεση Βιβλίου. Στο κέντρο ένας χαμός λόγω της προετοιμασίας για την στρατιωτική παρέλαση..αλλά δεν μας πτόησε καθόλου.. Πήραμε βιβλία, καφεδάκι στο χέρι και βόλτα στους δρόμους.. 

Δευτέρα πρωί-μέρα παρέλασης... Αν και η παρέλαση περνάει ακριβώς κάτω από το μπαλκόνι μας είπαμε αυτή τη φορά να κατεβούμε προς την πλατεία...Μαζί με τη γιαγιά και τον παππού, τις ξαδέρφες και τους θείους περιμέναμε να αρχίσει..






Και μέχρι να αρχίσει.. ο Νικόλας έκανε τη δική του παρέλαση τραγουδώντας.."Φαντάρος περνά..η αρβύλα του βρωμά..." χαχαχα..



Τι του έκανε περισσότερη εντύπωση...;;  Μα τα μουσικά όργανα της μπάντας των Αεροπροσκόπων...





Μετά την παρέλαση πήγαμε στον "Παιζώτοπο" στο Cosmos.. για να δούμε τις ξαδέρφες του που ήρθαν από τον Πολύγυρο..Παιχνίδι για το Νικόλα...καφεδάκι για τη μαμά και το μπαμπά..χεχε..

Και γνωριμία με το  mini golf.. Ο υπεύθυνος εκεί ήταν πολύ καλός που μας δάνεισε ένα από τα μπαλάκια του golf για να παίξει ο Νικόλας όσο περιμέναμε τους θείους και τις ξαδέρφες του.. Ο Νικόλας ξετρελάθηκε..





Υπέροχες φθινοπωρινές μέρες...

Καλή εβδομάδα !!!


 


You May Also Like

21 σχόλια

  1. Kαλημέρα Ελπιδάκι! τι υπέροχες φωτο! πρέπει να περάσατε υπέροχα! καλά ο ζουζούνος σου τέλειος! ακου η ''αρβυλα του βρωμα'' αχαχαχαχαχα! και η βαπτιση πολυ ωραία, πήρα ιδέες απο τις φωτο! καλη εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλημέρα Μαχούλα!! ευχαριστώ πολύ!! Αυτό το τραγούδι με το φαντάρο είναι το πρώτο που έμαθε.. Έχει πολύ γέλιο!! Η βάφτιση ήταν όντως πολύ ωραία.. Εγώ έπαθα πλάκα.. Ιδίως με τα κουτιά που ήταν ζωγραφισμένα στο χέρι..και με τις χειροποίητες καρφίτσες στις μπομπονιέρες!! Παίρνε ιδέες..παίρνε.. Περιμένω μεγαλεία για τη βάφτιση του μαχαραγιού.. Χαχα.. Κάνε θέμα το "χίλιες και μια νύχτες" ή τίποτα ανατολίτικα..Οτι πρέπει για ένα μαχαραγιό!! χεχε φιλάκια πολλά

      Διαγραφή
  2. Καλημέρα!!!Τι όμορφο αντράκι είναι αυτό;;;Φτου,φτου το παιδί!Πολύ όμορφες φωτογραφίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχουν φυτέψει έλατα στην πλατεία Επταλόφου ;;; Πού ;; Πότε ;;;
    Και η παρέλαση γίνεται τώρα στην Μ. Αλεξάνδρου ;;; Α ρε πόσα πράγματα έχουν αλλάξει !!!

    Τέλειες φωτογραφίες, τέλειο τριήμερο κι ένας ακόμα πιο τέλειος Νικολής !!! Να μου τον φιλήσεις ρυφηχτά !!! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι Αγγελικούλα... Τώρα η παρέλαση ξεκινάει από πάνω..Μ. Αλεξάνδρου, περνάει από την πλατεία και καταλήγει προς Χαλκίδη.. Τα έλατα είναι φυτεμένα σε ένα παρτέρι πάνω στη Μ. Αλεξάνδρου, μπροστά από το δημοτικό σχολείο -πρωην γήπεδο Φιλίππου..Ότι πρέπει για φωτογραφίες..χαχα.. πολλά φιλιά κι απο μας..και ps..τον φιλάω ρουφηχτά..χεχε

      Διαγραφή
  4. Εμείς φέτος για πρώτη φορά πήγαμε στην στρατιωτική! Χαμός! κατενθουσιάστηκαν! Άντε και του χρόνου!
    Kathy by anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην αρχή έλεγα κι εγώ μήπως πηγαίναμε κι εμείς..αλλά μετά σκέφτηκα τον κόσμο και τον πανικό και τελικά είπα οτι θα πάμε του χρόνου ίσως.. Είναι ακόμα μικρός και δεν θα ενθουσιαζόταν τόσο..πιο πολύ θα κουραζόταν.. Οι φίλοι μας που είχαν μεγαλύτερα παιδάκια αλλά και οι ξαδέρφες του που πήγαν όντως ενθουσιάστηκαν.. πολλά φιλιά και του χρόνου!!

      Διαγραφή
  5. Πολύ όμορφες οι φωτογραφίες σου Ελπίδα μπράβο σου!Ο μικρός σου πρέπει να πέρασε τέλεια στο γκολφ αλλά και εσείς ευχαριστηθήκατε τις βόλτες σας!Και εμείς πήγαμε στην στρατιωτική για πρώτη φορά και ο κανακάρης μου την λάτρεψε!Άντε και του χρόνου!Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και του χρόνου Μιράντα μου !! κι ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!! πολλά φιλιά

      Διαγραφή
  6. εμεις ευχαριστουμε πολυ Ελπιδαμου!Ησουν καταπληκτικη και ακουραστη!!χιχι ευχαριστουμε πολυ πολυ καιγιατο δωρακι!περιμενουμε τις φωτος και τον Νικολα για παιχνιδι απο δω!!φιλακια σας:)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πω πω βρε Ελπίδα!
    Πόσο έχει μεγαλώσει ο Νικόλας. Κοιτώ τις φωτογραφίες και δεν το πιστεύω!
    Κι εμείς πήγαμε χτες στην παρέλαση και ήμασταν πολύ πολύ χαρούμενες. Κουνούσαμε τη σημαία μας όλη την ώρα!
    Και χρέη φωτογράφου λοιπόν! Μπράβο σου κοριτσάκι, να είναι καλά ο μικρούλης!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστώ Ερμιονάκι!! Κι εμένα έτσι μου φαίνεται..σα να ψήλωσε..Είδα και τη δικιά σου φωτογραφία από προχτές.. Τα κορίτσια είναι κούκλες!! Κι εκείνες έχουν μεγαλώσει πολύ!! και συγχαρητήρια στον σημαιοφόρο ανιψιό!! πολλά φιλιά

      Διαγραφή
  8. Αχ βρε Νικολή! Τι φάτσα που είσαι!!!
    Ελπίδα μου, καλά κάνετε και βολτάρετε. Είναι ό,τι καλύτερο τα παιδιά μας να αλλάζουν παραστάσεις και να παίρνουν ερεθίσματα. Και εμάς στην παρέλαση τα τύμπανα μας έκαναν τη μεγαλύτερη εντύπωση.
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι ωραία περάσατε! Αυτές οι βόλτες είναι τέλειες! Και μου άρεσε και "η αρβύλα που βρωμά"..χαχαχα!
    Και τα πράγματα της βάπτισης φαίνονται πολύ προσεγμένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πόσο όμορφο 3μερο με το Νικολή χαρούμενο να βλέπει τόσα διαφορετικά πράγματα, βάπτιση, παρέλαση, γκολφ, παιδότοπος!!
    Τον βλεπω τωρα να θελει να γινει golf player ή Αεροπρόσκοπος:)
    Το ζωγραφισμένο στο χέρι κουτί ειναι απίθανο!!
    Μάκια σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπααα...ότι και να λέει στο τέλος πάλι μηχανικό τον βλέπω..χεχε.. φιλιά πολλά Δημητρούλαααα!!

      Διαγραφή
  11. Και μόνο το χαμόγελο του Νικόλα φανερώνει πόσο καταπληκτικά περάσατε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΕΙ

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΕΙ
η καινούρια μας ομάδα για το παιδί και τις κατασκευές

Σελίδες

cookies

ANALYTICS