Μετακομίζουμεεεε....!!!

by - Κυριακή, Σεπτεμβρίου 30, 2012

in English



Ναι..το πήραμε απόφαση... Μετακομίζουμε... Δυστυχώς τα περιορισμένα οικονομικά μας -τώρα που έμεινα άνεργη- δεν μας επιτρέπουν να μείνουμε εδώ γιατί το ενοίκιο είναι αρκετά μεγάλο για την τσέπη μας πλέον...Οπότε ..φεύγουμε...Θα πάμε σε άλλη περιοχή (ευτυχώς κοντά στη μαμά μου)...Στην ίδια πολυκατοικία -και όροφο - με τον αδερφό μου. Άλλωστε το σπίτι που θα νοικιάσουμε είναι της νύφης μου (της μαμάς της δηλαδή..γι' αυτό και το ενοίκιο είναι super προνομιακό -thx bro). Βέβαια έχει 2 δωμάτια και όχι 3 όπως αυτό που μένουμε τώρα..και αυτό σημαίνει ότι δεν θα μπορέσουμε να πάρουμε όλα μας τα πράγματα...Κάποια θα τα στείλουμε στο χωριό. Δεν θα πω ψέμματα..Θα μου λείψει αυτό το σπίτι...Είναι το πρώτο μας άλλωστε...(Γι' αυτό και όλα μας τα έπιπλα ήταν μελετημένα και αγορασμένα για εδώ...) Εδώ μείναμε πριν και μετά το γάμο μας...Εδώ έμεινα έγκυος..και εδώ έφερα το Νικόλα μου...Είναι το πρώτο του σπίτι...Είναι το σπίτι μας...Έχουμε πολλές όμορφες αναμνήσεις εδώ..Αλλά όπως και να 'χει...το σπίτι δεν είναι μόνο οι τοίχοι και τα πράγματα..είναι κυρίως οι άνθρωποι...κι εμείς θα είμαστε οικογένεια όπου και να πάμε...Και ας το δούμε θετικά...Καινούριο σπίτι.. καινούρια διάθεση... Ευκαιρία για αλλαγή και ανανέωση...Ύστερα θα είμαι κοντά στη μαμά μου - ενώ τώρα είμαστε κοντά στην πεθερά μου (όχι δεν παραπονιέμαι- ευτυχώς είναι κοντά και οι δύο οικογένειές μας και μας βοηθάνε..χεχε). Θα είμαστε κοντά στους φίλους μας (όχι σε όλους αλλά τι να κάνουμε..λυπάμαι Βασούλα..)- οπότε τέρμα τα λεωφορεία και οι μετακινήσεις...Σε κεντρικό σημείο...χμμμ θα έχουμε περισσότερη φασαρία αλλά δεν πειράζει..Το νέο σπίτι μας είναι στον δεύτερο όροφο και με πολυκατοικίες δεξιά αριστερά και άρα ζεστότερο από εδώ...που είναι πρώτος και με πυλωτή από κάτω και μπάζει από παντού..Έχει τέλεια καινούρια -και μεγαλύτερη- κουζίνα (που την ερωτεύτηκα κεραυνοβόλα δηλαδή...σύντομα και φωτογραφίες ), πόρτα ασφαλείας (οσονούπω..) 2 μεγάλες ντουλάπες και είναι σε καλύτερη κατάσταση από αυτό που μένουμε... Οπότε.. να.. θα είμαστε καλύτερα...και οικονομικότερα...Και τώρα ξεκινάει ο αγώνας....Και το δύσκολο της υπόθεσης...Πρέπει το διαμέρισμα να καθαριστεί (η πεθερούλα μου με τον Αντώνη το καθαρίζουν αυτή τη στιγμή...ΝΑΙΙΙΙΙΙ!!!),να βαφτεί..Πρέπει να πακετάρουμε όλο το νοικοκυριό μας και να το μεταφέρουμε...Να αλλάξουμε όλους τους λογαριασμούς... να μεταφέρουμε ΔΕΗ και τηλέφωνο...και όλα αυτά αισίως (θέλω να ελπίζω..) μέχρι τις 15 Οκτωβρίου...Για να μαζευτούμε σιγά σιγά και να προετοιμαστούμε για το χειμώνα...Ευτυχώς θα βοηθήσουν οι γονείς και οι φίλοι μας και όλα θα γίνουν στην ώρα τους...Ίσως αυτή η αλλαγή να μας κάνει καλό τελικά...να αλλάξει και η ψυχολογία μας λίγο...Ένα νέο ξεκίνημα.. Οπότε...στείλτε μου πολλή πολλή θετική ενέργεια....(χμμμ.. και μήπως να έρθετε να κουβαλήσετε καμιά κούτα;;...χεχε !!) 

Να έχουμε μια όμορφη Κυριακή και μια ακόμα καλύτερη εβδομάδα !!!


You May Also Like

26 σχόλια

  1. Ελπιδάκι όλα καλά θα πάνε!
    Όπως είπες,μια αλλαγή είναι η ευκαιρία για καινούριο ξεκίνημα!
    Κάνει καλό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα!
    Όπως τα λες είναι! Νέο ξεκίνημα=ανανέωση!
    Με το καλό εύχομαι, να πάνε όλα καλά και να χαρείτε το νέο σας σπίτι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά κάνεις και το βλέπεις θετικά κι έτσι πρέπει! Νέο σπίτι, νέες αλλαγές, ανανέωση και νέες εξερευνήσεις για το Νικολή! Καλό ξεκίνημα, σημασία έχει να είστε μαζί κι αγαπημένοι!
    Αν ήμουν κοντά, θα ερχόμουν για κούτες και κέρασμα ρυζογαλάκι βέβαια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλή ευκολία Ελπίδα!!!
    Πολύ μου αρέσουν οι αλλαγές 'ο,τι και να τις φέρνει!!! Καλά όχι και ό,τι κατάλαβες...
    Φιλί γλυκό σε όλους σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Την έχεις την θετική μου ενέργεια Ελπίδα, κουράγιο και υπομονή, το πέρασα πριν 2 χρόνια (και μάλιστα 5 μηνών έγκυος στον Ορφέα) και χωρίς καμία βοήθεια (όλοι μακριά βλέπεις...) και όλα έγιναν στην ώρα τους! Άρα είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρετε κι εσείς στην ώρα σας με το καλό! Ανυπομονώ να δω εικόνες του νέου σπιτιού κι εύχομαι ν' απολαμβάνεις την νέα σου κουζίνα!
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Hi Hope! How are you? Don't worry everything will be ok. I also experienced the same emotions when we transferred to a new house where I built a lot of memories with my family. I believe you will build new good memories in your new home, too. And just think of the brighter side, you are near your mother and brother. You will be in our prayers. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλή ευκολία στην ετοιμασία του καινούριου σας σπιτικού,που απ'ότι φαίνεται έχει και πολλά θετικά!!!!Περιμένουμε φωτογραφίες όταν το ετοιμάσεις(τι καλά που έχεις και βοήθεια)!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ελπίδα σου εύχομαι καλή δύναμη!!!! Όλα καλά θα πάνε και πολύ σύντομα θα τακτοποιηθείτε στο νέο σας σπίτι. Φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μια χαρά!Θα ανανεωθείτε!Θα έχετε και καινούργια-μεγαλύτερη κουζίνα και τη μαμά σου κοντά σου..τι άλλο θες;;
    Καλή δύναμη σου εύχομαι κοριτσάκι..!!(Περιμένουμε φωτογραφίες!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλή δύναμη και καλό κουράγιο! Έχω κι εγώ τις εμπειρίες μου από ουκ ολίγες μετακομίσεις και σε νιώθω! Όλα καλά θα πάνε και θα ταχτοποιηθείτε μια χαρά! Άλλωστε είναι πολλά τα θετικά του καινούριου σπιτιού που περιγράφεις (συν του ότι θα έχεις ένα λιγότερο δωμάτιο να καθαρίζεις!). Με το καλό λοιπόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Απο θετικη ενεργεια οση θες.Τωρα για κουτα λιγο δυσκολο.Παντα υπαρχουν λυσεις οπως βλεπεις και γρηγορα θα γεμισει και αυτο το σπιτι με αναμνησεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. σε περιμενω στο μπλογκ μου να τα λεμε απο εκεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ελπίδα θα είναι μια ευχάριστη αλλαγή και σκεψου ,ένα δωμάτιο λιγότερο ,λιγότερες δουλειές!!!!!! χαχαχα
    φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλορίζικο!
    Όλα καλά, όλα θετικά, με το καλό να πάτε!

    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. με το καλο η μετακομιση!
    δες το θετικα γιατι μονο θετικο ειναι
    το ξερω οτι στο προηγουμενο σπιτι εχεις αναμνησεις και μαλιστα πολυ σημαντικες, σκεψου ομως οτι και σε αυτο το σπιτι σε λιγο θα χεις εξισου σημαντικες αναμνησεις
    ασε που ειναι υπεροχη η διαδικασια της διακοσμησης και μια καλη ευκαιρια για ξεκαθαρισμα
    και το σημαντικοτερο θα ειναι οικονομικοτερα! δυστυχως στις μερες μας νο1 παραγοντας

    δες το και απο την αλλη: εγω που μενω σε δικο μου σπιτι, δεν μπορω να φυγω που σημαινει οτι δεν μπορω να βρω καπου φθηνοτερα αρα πρεπει να συνεχισω να πληρωνω το δανειο χωρις να μπορω να του κανω μειωση, και ας περνουμε τα μισα λεφτα απο πριν
    επισης δεν εχω την ευκαιρια αυτου του ξεκαθαρισματος και της νεας αρχης

    με το καλο λοιπον και ειμαι σιγουρη οτι θα το αγαπησεις και αυτο το σπιτι συντομα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ευχαριστώ κορίτσια για τη θετική ενέργεια!!! Έτσι είναι... μετακόμιση = καινούρια αρχή !!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ωχ, Παναγία μου !!! Αν υπάρχει ΕΝΑ πράγμα που σιχαίνομαι πιο πολύ κι απ' το ... ... ... σίδερο (το οποίο δεν υπάρχουν λόγια να εκφράσω ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ το απεχθάνομαι !!!) αυτό είναι οι μετακομίσεις !!! Οπότε συμπάσχω μαζί σου, Ελπιδάκι !!!

    Αλλά όμως έχεις δίκιο ! Είναι καινούρια αρχή, θα είσαι κοντά στην μαμά σου και τον αδερφό σου, ο Νικόλας θα είναι κοντά στις ξαδέρφες του και το κυριότερο ... ... ... θα 'χεις μεγάλη κουζίνα (κι εγώ αυτό κοιτάζω πρώτα-πρώτα σ' ένα σπίτι ;-)). Οπότε όλος αυτό το άγχος, το τρέξιμο κι ο πανικός που θα περάσετε (σόρρυ, αλλά θα τα περάσετε :-() για λίγες μέρες, θα το αξίζουν !!! Μην ξεχάσετε να επιστρατεύσετε και τον κουμπάρο σας, τον αρχι-τεμπέλαρο, για βοήθεια !!! Όχι μόνο Τούμπα και ΠΑΟΚ πες του ! Na έρθει να κουβαλήσει και καμιά κούτα !!! Χεχεχεχεχε !!!

    Αλήθεια, πού πάτε ;;; Πίσω στη γειτονιά που μεγαλώσαμε και πήγαμε σχολείο ;;;

    Φιλάκια πολλά κι ανυπομονώ να δω φωτός απ το καινούριο σπίτι !!! xxxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι,Αγγελικά μου, Αμπελόκηπους!! Επιστροφή στα πάτρια εδάφη χεχε...Τον κουμπαρούλη τον έχω βάλει στη λίστα για τη μεταφορά χαχα..Δεν θα την γλυτώσει!!! φιλιά

      Διαγραφή
  18. Με το καλό Ελπίδα μου! Εύχομαι να είναι μια όμορφη αλλαγή και να ξεμπερδέψετε τόσο σύντομα όσο έχετε προγραμματίσει!
    Φιλιά πολλά και καλό μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δουλειές με φούντες έρχονται λοιπόν, αλλά αν έχεις βάλει στόχο να είσαστε στο νέο σας σπιτικό στις 15 του Οκτώβρη, ούτε που θα καταλάβεις πόσο γρήγορα θα περάσουν οι μέρες με τόσες δουλειές! Ευτυχώς που έχεις βοήθεια! Καλό μήνα λοιπόν, καλή νέα αρχή, δύσκολο να σου κουβαλήσω καμιά κούτα (όντας στον Πειραιά) αλλά εύκολο να σου στείλω όση θετική σκέψη χρειάζεσαι! Καλά ξεμπερδέματα!
    {Fan, όπως λέμε sofan!}

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Σήμερα ανακάλυψα το blog σου! Εύχομαι καλή αρχή στο νέο σας σπίτι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Καλή δύναμη λοιπόν και καλορίζικο το νέο σας σπίτι! Περιμένουμε και φωτογραφίες βεβαίως βεβαίως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Πολύ χαίρομαι που το βλέπεις τόσο γλυκά! Αρχίζω να ταυτίζομαι...εμείς πάμε στην Ελβετία σύντομα (έχω λίγο άγχος για τον μικρό μου που είναι 9 μηνών), αλλά προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη όπως εσύ!
    Σου στέλνω λοιπόν, θετικότατη ενέργεια και μια καλή αρχή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Eυχαριστώ που έγινες μέλος στο blog μου και έτσι γνώρισα το δικό σου! Καλή αρχή στο νέο σου σπιτικό, να το γεμίσεις με όμορφες μυρωδιές από την καινούρια κουζίνα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ευχαριστώ πολύ κορίτσιαααα!! Θα βάλω φωτογραφίες οπωσδήποτε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΕΙ

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΕΙ
η καινούρια μας ομάδα για το παιδί και τις κατασκευές

Σελίδες

cookies

ANALYTICS